Hytteinstallasjoner

Hytteluksus med 230V uten strømnett

Med Sunwind kraftpakker kan du foruten å støvsuge og se TV, bruke vaskemaskin og oppvaskmaskin og benytte kraftkrevende utstyr som motorsag og sirkelsag.

hytteluksus

KRAFTPAKKER 230 VOLT

kraftpakkeHelt uten skjemmende kraftledninger kan du få 230 volt strøm i stikkontaktene på hytta. Ved hjelp av en omformer omgjøres likespenningen i ditt 12 volts solcellebatteri til vanlig 230 volts vekselspenning. Du kan benytte deg av alt 230 volts utstyr på hytta: Lys, kjøleskap, tv-spill, tv, hårføner, pc – kort og godt det du måtte ønske! En kraftpakke kan levere strøm til en pris lavere enn 2,-/kWt, noe som er lavere enn i de fleste hytteområder.

Sunwind kraftpakker gir deg samme komfort som hjemme – med vanlig strøm i stikkontakten!

Komplette pakker i skap

hytteinstallasjon_12V_230VKonseptpakkene leveres ferdig montert i eget skap der alle komponenter får plass, unntaket er solpanelene som må plasseres slik at solen treffer de. De nye konseptpakkene kan fraktes dit "ingen kunne tru at nokon kunne bu" da skapene kun måler 120 x 80 cm (europall) med en total høyde på kun to meter. Alle skap leveres standard med løftekroker for kran eller helikopter. Traktor og pallegafler kan også benyttes, de letteste løsningene kan fraktes på snøscooter og flyttes på plass med muskelkraft. Nye energiløsninger til hytta
Ref Sunwinds sider: Kraftpakker til hytta

Parafinvarmere

WallasillustrasjonGlem problemene med fyrstikker, tennvæske, fuktig sengetøy og duggete vinduer. Wallas varmeren holder vinduene klare og sengene tørre. Med en Wallas på plass på hytta, er ikke fukt et problem lenger. Installasjonen er enkel og det kunne ikke vært enklere eller sikrere bruk. Nyt fordelene av å komme frem til ferdig oppvarmet hytte!

Ref Sunwinds sider: Parafinvarmere